Komt Infiniti met supercar op basis van Nissan GT-R?

Infiniti GT-R
Infiniti is voor Nissan wat Lexus is voor Toyota. Een luxueuze afdeling van het merk. Motoren worden al gedeeld, interieurs ook, waarom geen modellen?

Het platform van de Nissan GT-R heeft in het verleden bewezen een schitterend staaltje ingenieurskunst te zijn, waarom er geen meerdere modellen op baseren? Verder is het ook zo dat Infiniti het luxemerk van Nissan is, een supercar past dus zeker mooi in het gamma. Bij Infiniti willen ze weliswaar geen droge kopie van de Nissan GT-R met een ander uiterlijk afleveren, het product moet nog innovatiever!

Momenteel zijn er naar verluidt drie à vier voorstellen voor een Infiniti GT-R. Eerst zal het luxemerk een instap sportmodel bouwen tegen 2015, daarna kan er aan een vlaggenschip gewerkt worden. De nieuwe supercar is dus niet voor direct. De Nissan GT-R heeft een 3.8 liter grote V6 die 550 pk levert en ongezien goed aan de weg kleeft dankzij een ingenieurs vierwielaandrijvingsysteem. (via CAR)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...