Nissan gaat met de Juke-R racen in Dubai

Nissan Juke-R
En de concurrentie voor de Nissan Juke-R is niet van de minste. Zo neemt de opgeblazen Juke het op tegen de Lamborghini Gallardo, Ferrari 458 en Mercedes SLS.

De 3.8 liter V6-motor van de Juke zorgt voor 485 pk, niet voldoende om op papier krachtiger te zijn dan de andere drie, maar wel voldoende om de sprint van nul naar honderd in 3,7 seconden te voltooien. Zijn topsnelheid komt neer op 257 km/u, peanuts in vergelijking met de concurrentie in kwestie, maar op het korte parcours komt topsnelheid niet direct van pas. Voor de volledigheid: de race werd door Nissan georganiseerd en de Juke krijgt direct een koppositie toegespeeld, over de echtheid van de race gaan we dus niet direct beweringen doen. Maar dat de Juke-R een zekere indruk nalaat, staat buiten kijf.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nissan gaat met de Juke-R racen in Dubai"

  1. PJS 31-01-2012 om 20:18

    Best ondrukwekkend hoe een schijnbaar logge Juke-R toch vlot over zo’n parcours gaat.. Echt zwaar zal hij wel niet zijn, aangezien alle niet essentiële delen werden verwijderd.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...