Productie V12 Zagato wordt in Kuwait voorgesteld

Aston Martin V12 Zagato Productie
Aston Martin heeft aangekondigd dat het de productieversie van de V12 Zagato in Kuwait zal voorstellen op 15 februari.

Aston Martin zal de nieuwe V12 Zagato voor het eerst in productieversie voorstellen op het Concours d’Elegance in Kuwait op 15 februari. Daarmee zal meer dan 50 jaar na de introductie van de iconische DB4 GT Zagato opnieuw een moderne interpretatie van de originele focus van Aston Martin en Zagato op vakmanschap, prestaties en exclusiviteit als productiemodel worden voorgesteld.

De Aston Martin V12 Zagato is gebaseerd op de V12 Vantage, de Zagato kreeg een aluminium en koolstofvezel koetswerk, een uniek interieur en een 6-liter V12 onder de motorkap met 517 Pk en 570 Nm koppel. Aston Martin zal de productie van de V12 Zagato beperken tot 150 exemplaren. Interesse? Hou dan wel rekening met een verkoopprijs van 390.000 euro. Voor dat geld koop je echter een bijzonder knappe en originele Aston Martin. De verbluffende soundtrack krijg je er gratis bij, zo getuigt onderstaande video.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Productie V12 Zagato wordt in Kuwait voorgesteld"

  1. mrnix 29-01-2012 om 16:40

    juist een diesel motor van een boot in het begin :p
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...