Kahn Design geeft nu ook Panamera een beurt

Kahn Design Porsche Panamera
Kahn Design komt de laatste weken vaak in het nieuws, na een speciale versie van de Evoque en 458 Italia gaat nu ook de Panamera voor de bijl.

Het Britse Kahn Design brengt zijn versie van de Porsche Panamera. Het gaat om een Wide Track pakket met brede wielkasten voor- en achteraan, inclusief geïntegreerde luchtvinnen, een kofferspoiler, Kahn’s verlaagde sportophanging, aluminium zijschorten, getint privacy glas, rode remklauwen en getinte achterlichten. Daarnaast voorziet Kahn ook een uniek uitlaatsysteem met 4 uitlaatpijpen, welke garant zou moeten staan voor een verbluffend uitlaatgeluid. 22″ Kahn RS600 velgen maken het geheel af.

Het interieur kan naar goede gewoonte volledig naar smaak worden aangekleed, toch wou Kahn Design zijn kunnen tonen door in dit geval voor rode zetels met motief te kiezen. Het interieur is verder vooral zwart aangekleed, maar enkele accenten waaronder de tellerpartij kregen ook een rode kleur mee. Ook interesse in een unieke Panamera? Deze versie van Kahn Design is er al vanaf 103.381 euro. Pittig detail, op de foto’s staat de Panamera afgebeeld met “F1”-nummerplaat, de nummerplaat waar Afzal Kahn himself ongeveer 525.000 euro voor neertelde.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Kahn Design geeft nu ook Panamera een beurt"

  1. TDB 28-01-2012 om 8:26

    Behoorlijk decadent, zeker de nummerplaat!

  2. mrnix 28-01-2012 om 13:21

    ik wist ni eens daje zoveel kon neertelle voor een nummerplaat…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...