Mercedes A-Klasse in QR-code

Mercedes A-Klasse QR Trophy 2012
Mercedes lanceert een teaser voor de nieuwe Mercedes A-Klasse, bedekt met QR-code.

Deze week nog passeerde een video van een volledig gecamoufleerde Mercedes A-Klasse, nu komt Mercedes zelf met een video. De wagen is nog steeds gecamoufleerd, maar ditmaal enkel met QR-code. Het prototype wordt gebruikt voor een wedstrijd in Duitsland, waarbij de winnaar een trip wint naar de onthulling van de wagen in Genève. Deelnemers hoeven enkel de “A-Class QR-Trophy” app te downloaden van de Apple Store of Android Market, daarna kunnen ze badges rechtstreeks scannen van de in Duitsland rondrijdende prototypes.

Zoals we reeds meegaven, richt Mercedes met de nieuwe A-Klasse haar pijlen richting een jeugdiger publiek, de compacte wagen wil immers concurreren met de Audi A3 en BMW 1-Reeks. Mercedes gooit het monovolume-karakter overboord, het nieuwe sportieve karakter bleek al uit patenttekeningen. Onder de motorkap komen motoren die tussen de 110 en 200 pk zullen leveren. Maar ook een A-Klasse AMG behoort tot de plannen, aangedreven door een turboblok met mogelijk maar liefst 300 pk. (Via:AMuS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...