Video: Tanner Foust test Focus ST-R

Focus ST-R
Tanner Foust neemt de Focus ST-R mee voor een korte testrit.

Op het autosalon van Frankfurt toonde Ford niet enkel de nieuwe Focus ST en Focus ST Wagon, ook de Focus ST-R was van de partij. De wagen zal voornamelijk gebruikt worden in Amerikaanse race-kampioenschappen, maar kan mogelijk ook bij ons doorbreken. De Focus ST-R is volledig klaar voor het circuit, maar heeft eveneens veel elementen gemeen me de reguliere Focus ST. Zo ligt onder de motorkap nog steeds een 2.0-liter EcoBoost en werden zelfs elementen van het dashboard bewaard. Wel werd het interieur gestript, kreeg de wagen een rolkooi conform de FIA-regulaties en werden zowel de ophanging als de remmen onder handen genomen. Wat Tanner Foust ervan vindt, zien en horen jullie hieronder.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...