Video: Mercedes C63 AMG op thuiskomertjes

DRIVE C63 AMG Coupé
DRIVE lanceert een nieuwe video, nu met Chris Harris in de hoofdrol.

Iets meer dan een week geleden ging DRIVE van start met een mini-docu rond de 24-uren van de Nürburgring. Nu is er een nieuwe aflevering waarin Chris Harris een klein experiment uitvoert. In tegendeel tot sommige sjonnie-bakken waarvan de banden zo breed zijn dat ze hun wielkasten uitkomen, heeft dit brede rubber bij supercars natuurlijk een logische reden: grip. Maar wat er gebeurt als je die grip verwijdert en thuiskomertjes installeert met een breedte van slechts 12,5 cm? De video toont de (prettige) gevolgen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Mercedes C63 AMG op thuiskomertjes"

  1. BNNY 13-01-2012 om 11:07

    Prachtige beelden, maar een beetje teveel “plastisch” enthousiasme bij Chris..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...