Teaser: Toyota NS4 Plug-In Hybrid Concept

Toyota NS4 Plug-In Hybrid Concept
Toyota komt naar Detroit met een sportief ogend Plug-In Hybrid Concept.

Ongeveer twee weken geleden gooide Toyota een teaser afbeelding het net op van de NS4 Plug-In Hybrid Concept, die zal debuteren op het autosalon van Detroit. Aangezien niets meer te zien was op deze afbeelding dan de lichtunits, zijn enkele extra hints meer dan welkom.

Toyota komt daarom met een kleine video, waarin op 17 seconden zelfs een schets te zien is van de volledige wagen. Verder bemerken we op 30 seconden opnieuw een vrij duidelijke coupé-lijn. Zou Toyota naar Detroit komen met een Plug-In Hybrid die net iets sportiever is dan we gewoon zijn? Volgende week wordt alles duidelijk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...