Porsche Boxster toont interieur


Een spyshot gunt ons een eerste blik op het interieur van de nieuwe Porsche Boxster.

Begin oktober werd de nieuwe Porsche Boxster zonder camouflage in het wild gespot, nu krijgen we ook een voorproefje van het interieur. Zoals we reeds voorspelden, deelt de cockpit een heleboel elementen met die van de nieuwe 911.

We zien een verlengde, licht stijgende middenconsole met daarachter de knopjes ter bediening van de elektrisch inklappende kap en de actieve dempers van het PASM-systeem. Een nieuw analoog klokje positioneert zich tussen de twee centrale ventilatiemonden. Verder bemerken we een groter touchscreen en verwachten we een nog meer hoogwaardige afwerking dan voorheen, met premium leder en meer duurzame metaal- en plasticsoorten.

Net zoals bij de nieuwe 911 verwacht Porsche de meeste Boxsters te verkopen met de PDK-transmissie, die ook bij het gefotografeerde model van de partij is. Deze versnellingsbak met dubbele koppeling zal hoogstwaarschijnlijk gekoppeld worden aan een nieuwe instap viercilinder boxermotor, goed voor een vermogen van 270 pk. Boxster S modellen krijgen de gekende 3.4-liter flat six, maar voortaan met start/stop. De nieuwe Porsche Boxster wordt nog niet verwacht in Detroit, maar zal debuteren op het autosalon van Genève in maart. (Via: AE)

Porsche Boxster Interieur

Deel dit bericht:

2 reacties op "Porsche Boxster toont interieur"

  1. PJS 23-12-2011 om 16:37

    Nogal vrouwelijk, zeker in het rood!

  2. TDB 23-12-2011 om 18:43

    Of voor pooiers… Ik vind het maar excentriek.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...