Video: Zo klinkt de Nissan Juke-R

Nissan Juke-R
Nissan heeft meer beeldmateriaal vrijgegeven van de afgewerkte Juke-R, mét geluid!

Hoewel de videoreeks over het bouwen van de Juke-R nog niet afgelopen is, kon Nissan niet langer wachten met een geluidsfragment van de brute crossover. Met de 3.8-liter V6 uit de Nissan GT-R onder de motorkap klinkt de Juke niet bepaald als de Juke die wij testten, maar logischerwijs een stuk agressiever. Met een vermogen van 480 pk, overgebracht op de vier wielen, zal hij ook een stuk sneller uit de startblokken schieten.

De Juke-R krijgt ook een minder sociaal acceptabel uiterlijk mee. Grote, uitdagende luchtinlaten in de voorbumper zijn noodzakelijk voor het afkoelen van het twin-turbo motorblok, net als de subtielere sleuven in de motorkap. Achteraan beschikt de Juke-R over een originele tweedelige achterspoiler, een dikke diffuser en een dubbele pentagonaal gevormde uitlaat. De serieus uitgeklopte wielkasten bieden tot slot plaats aan 20-inch RAYS gesmede lichtmetalen velgen. De wagen wordt getest vanaf november en hoewel straatlegaal, gaat de wagen helaas niet in productie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...