Video: Rendering Interieur SSC Tuatara

SSC Tuatara
Het interieur van de Shelby Supercars Tuatara krijgt stilaan vorm.

Shelby Supercars heeft enkele foto’s en een video vrijgegeven die wat meer zicht geven op de Tuatara, de geplande nieuwe supercar van de Amerikaanse autobouwer. Enkele exterieur elementen werden doorgetrokken naar het interieur, duidelijk te zien aan de perforaties hier en daar. Het instrumentenpaneel is niets meer dan een gelijkaardig head-up display als in de Chevrolet Corvette.

Ook de passagier zal enige informatie meekrijgen tijdens het rijden, bijvoorbeeld over de inwerkende g-krachten en de huidige snelheid. Bedoeling hiervan is een soort co-piloot ervaring op te roepen. Verder geeft een groot centraal geplaatst touch screen de instellingen weer die het comfort en entertainment betreffen. De meest kritische systemen worden nog steeds met knoppen bediend. Wat tot slot ook opvalt: de Tuatara krijgt een manuele zevenbak, net als de nieuwe Porsche 911.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...