Premiere Subaru BRZ Concept in Los Angeles

Subaru BRZ Concept STI
De Subaru BRZ, het broertje van de Toyota FT-86, zal zijn première als concept beleven op het autosalon van Los Angeles.

In Genève toonde Subaru niet meer dan een frame met aandrijflijn, in Frankfurt was het niet veel beter. Wel kreeg hij daar een naam: de Subaru BRZ. De wagen werd reeds meermaals met camouflage gespot op de Nürburgring, maar zou op de Los Angeles Motor Show eindelijk zijn ware gedaante tonen.

Bovendien kunnen we met zekerheid stellen dat Subaru een licht opgefokte versie van de achterwielaangedreven BRZ op de markt zal brengen, aangezien het concept in Los Angeles de STI-versie wordt. Onder de motorkap van de BRZ ligt een 2.0-liter boxermotor, in de Toyota FT-86 goed voor 200 pk en 205 Nm. Wat het blok in de BRZ zal leveren, blijft voorlopig giswerk.

Subaru BRZ Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...