Frankfurt ’11: Kia GT Concept

Kia GT Concept
Op de stand van Kia in Frankfurt staat de GT Concept, een sexy vierdeurs sedan.

Kia wil duidelijk ook iets hogere markten aanspreken, daarvan getuigt de GT Concept. De wagen straalt sportiviteit uit en belooft ook zo te rijden dankzij achterwielaandrijving. Vier deuren, waarvan de achterste suicide doors, geven toegang tot vier luxueuze zitplaatsen. Het design van de GT Concept luidt de toekomstige richting bij Kia in.

Een sportieve wagen behoeft ook wat aandrijfkracht, bij de Kia GT wordt deze geleverd door een geblazen 3.3-liter V6-motor. Het totale vermogen komt neer op maar liefst 395 pk, het motorkoppel bedraagt 534 Nm. De motor zou bovendien gelinkt worden aan een moderne achttraps automaat. Nu nog hopen dat Kia de wagen spoedig in productie brengt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...