Frankfurt ’11: Volvo XC90 Facelift

Volvo XC90
Volvo’s grootste krijgt een facelift. De XC90 moet zo nog enkele jaren in de catalogi kunnen staan.

De Volvo XC90 werd een succes, aangezien hij een ongezien comfort en uitzonderlijk veel plaats aanbod. De facelift van de Volvo XC90 verandert daar niet veel aan, zijn uiterlijk werd vooral gespierder en eleganter tegelijkertijd, dixit Volvo. Achteraan zijn er  nieuwe lichten terug te vinden, waarin LED-lampjes verwerkt werden.

Aan de binnenkant zijn er enkele nieuwe details toegevoegd, zoals een moderner stuur, een nieuw instrumentenpaneel en standaard aluminium decoratiepanelen. Op de meeste markten krijg je zonder bijbetalen zeven zitplaatsen. Onder de motorkap kunnen 2 dieselmotoren liggen, de D3-motor (163 pk) en de D5-motor (200 pk). Verder is er één benzinemotor beschikbaar die 243 pk levert.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...