Frankfurt ’11: Lexus GS450h

Lexus GS450h
Lexus beloofde een sportieve opvolger voor de Lexus GS en die geeft het merk ons ook.

Het uiterlijk vertoont bijzonder veel strakke lijnen en het interieur is – in tegenstelling tot wat we van Lexus gewoon waren – echt zeer smaakvol vormgegeven. De algemene eerste indruk van het model is er één van kwaliteit en moderniteit. De wagen biedt iets meer beenruimte dan zijn voorganger, die op zich al over een genereuze beenruimte beschikte. Hij weegt bovendien ook 70 kg minder en beschikt over 50% meer laadvermogen.

Onder de motorkap ligt er een tweede generatie van het hybride systeem van Lexus. De verbrandingsmotor is nog steeds een 3.5 liter grote V6 benzinemotor, maar cijfers over de prestaties geeft Lexus pas in het begin van 2012. Nog even wachten dus.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...