Frankfurt ’11: Chevrolet Colorado Concept

Chevrolet Colorado Rally Concept
De Chevrolet Colorado Rally Concept beleeft zijn Europees debuut op het autosalon van Frankfurt.

Een eerste conceptversie van de Colorado Concept stond reeds op het autosalon van Bangkok, in Frankfurt staat een iets verder geëvolueerde versie die vooral duurzaamheid en performantie moet uitstralen. Buitenaf bemerken we LED-koplampen, extra lichten in het dak en spiegels, de gekende dubbele grille, 18-inch velgen met off-road banden en rally-car ruiten met luchtinlaten. De off-road capaciteiten winnen verder aan geloofwaardigheid door een trektouw zowel vooraan als achteraan. De vier wielen worden aangedreven door een 2.8-liter turbodiesel met een voorlopig ongeweten output.

Binnenin staat alles in het teken van ergonomie, veiligheid en functionaliteit. Donkere kleuren domineren het interieur met enkele contrasterende zilveren en metaalkleurige details. De zetels werden met neopreen bekleed en afgewerkt met oranje stiksels. Vijpuntsgordels houden de inzittenden op hun plaats en zijn direct gelinkt aan de rolkooi. Het stuurwiel werd ontworpen voor de doorwinterde off-roader, geïntegreerde LEDs duiden het toerental aan. Verder te vermelden zijn een systeem dat meteen komaf maakt met brand binnenin de cabine of het motorcompartiment en een ‘air-boost’ systeem dat de cabine reinigt na het doorkruisen van een stofwolk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...