Opel komt naar Frankfurt met vier wereldpremieres

Opel Zafira Tourer Frankfurt 2011
Opel komt naar Frankfurt met de Astra GTC, Zafira Tourer en de nieuwe Combo.

Wat deze drie wagens betreft niet veel nieuws onder de zon, allen werden reeds voor productie aangekondigd. Opel zal echter ook een vierde wagen voorstellen op het autosalon van Frankfurt, het zou gaan om een sexy experimenteel voertuig dat een nieuwe kijk biedt op het vlak van mobiliteit.

Tevens staat in Frankfurt de finale versie van de Opel Ampera, die kort daarna in de showroom komt te staan. Ook bij de conventionele verbrandingsmotoren blijft Opel niet achter, zeven nieuwe ecoFLEX varianten zullen debuteren op het Duitse autosalon. De Opel Insignia 2012 ecoFLEX waar we het vorige week nog over hadden, is dus slechts het topje van de ijsberg.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...