McLaren MP4-12C krijgt iets meer emotie


Voor de eerste wagens de klant bereiken, geeft McLaren de MP4-12C nog enkele last-minute tweaks.

De MP4-12C is zonder twijfel een rasechte supercar. De wagen werd reeds uitgebreid getest door de pers, alsook door Top Gear, met telkens veel lof over het werk van McLaren. Het enige wat de wagen volgens hen en ook volgens de toekomstige klanten mist, is emotie. McLaren heeft daarom beslist nog enkele kleine wijzigingen aan te brengen voor de eerste wagens de klanten bereiken.

Bovenaan de lijst staat een nieuwe inductiekit zodat meer motorgeluid de cabine bereikt. Ook kregen de paddles achter het stuur een lichter aanvoelen om komaf te maken van het hevige mechanische gevoel voorheen. Tot slot werden wijzigingen aangebracht aan het stuursysteem om meer voeling te geven met de weg. Hoe de McLaren MP4-12C het opneemt tegen de Ferrari 458 Italia, zien jullie hieronder. (Via: AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...