Spyshots: Porsche 911 Turbo (991)

Porsche 911 Turbo 2013 (991)
Spyshots van de nieuwe Porsche 911 Turbo tonen grote luchtinlaten alsook een enorme achterspoiler.

De nieuwe Porsche 911 laat steeds meer camouflage thuis, dit zijn de meest recente foto’s van de nieuwe 911 Turbo. Waar de wagen werd gespot kunnen jullie al raden: de Nürburgring. Wat opvalt op de foto’s is een nieuwe voorbumper met luchtinlaten voor het koelen van de remschijven of deels voor de motor. Ook de grote luchtinlaten langszij verklappen dat het om de 911 Turbo gaat. Tot slot is er de enorme achterspoiler, een gewijzigde achterbumper en een stel nieuwe uitlaten. De nieuwe 911 zal debuteren op het autosalon van Frankfurt, de Turbo wordt iets later verwacht. Enkele specificaties van Porsche’s nieuwe paradepaardje vinden jullie reeds hier. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...