Video: Zware crash op Nurburgring GP-circuit

GT Masters ADAC
De bandenmuur langsheen een circuit kan helaas niet elke wagen tegenhouden.

Banden langsheen het circuit moeten de veiligheid bevorderen. Indien je erin rijdt, kan de impact deels opgevangen worden. Ze kunnen echter niet elk rampscenario afwenden, zoveel werd duidelijk in de laatste bocht van het Nürburgring GP-circuit dit weekend tijdens de vierde race in het ADAC GT Masters kampioenschap. Nog vroeg in de race vloog Alex Plenagl (22, uit Ebergberg, Bavaria) met zijn Alpina B6 GT gewoon over de bandenmuur recht tegen een BMW reclamebord. Gelukkig bleef iedereen gespaard van zware verwondingen, zowel de chauffeur van de wagen als de mensen nabij het mobiel toilet dat de Alpina meetrok. (Via: AB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...