Video: LEGO Porsche 911

Porsche 911 LEGO
Ooit gedacht een Porsche 911 te bouwen met LEGO blokjes? Je zou niet de eerste zijn.

De tijd waar wij met LEGO speelden is voor de meesten reeds lang achter de rug. Wat in onderstaande video te zien is, is te gek voor woorden. Iemand haalde het in zijn hoofd een Porsche 911 Turbo Cabriolet PDK te bouwen met LEGO onderdelen. Niet alleen het uitzicht werd nagebootst, maar er werd rekening gehouden met elk minutieus detail. Een dak dat dicht kan, een werkende PDK versnellingsbak, de bewegende cilinders van de boxermotor, zelfs de uiterste stand van de voorwielen maakt een zelfde hoek als een echte 911.

In het totaal werden zo’n 3.500 stukjes gebruikt voor de creatie, inclusief acht elektromotoren, drie afstandsbedieningen en bijna 7 meter aan elektrische kabel. Wat op het eerste zicht enorm ongeloofwaardig leek, bleek toch waar te zijn. Respect voor hij die erin slaagde dit mechanisch hoogstandje te realiseren. Hoeveel werkuren in het staaltje techniek kropen, is niet bekend. Meer informatie alsook andere creaties vinden jullie hier. (Via: Sheepo)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...