Video: Audi RS3 vs BMW 1-Reeks M Coupe

BMW 1-Reeks M Coupé vs Audi RS3 Sportback
De BMW 1-Reeks M Coupé neemt het in een video op tegen de Audi RS3 Sportback.

De laatste tijd passeren nogal veel video’s met de BMW 1-Reeks M Coupé in de hoofdrol, maar deze wilden we jullie echt niet laten ontgaan. AutoExpress zet de nieuwkomer immers op tegen de Audi RS3, eveneens een klein scheurijzer. Beide wagens beschikken over exact 340 pk, bij de BMW komen die uit een zes-in-lijn twinturbo, de Audi moet het met vijf cilinders stellen.

Waar het in deze video essentieel om draait is achterwielaandrijving versus vierwielaandrijving. Helaas wordt de strijd enkel geleverd in rechte lijn en komt er geen circuit aan te pas. Daarnaast is ook de fun-factor moeilijk vast te leggen op video, die misschien iets hoger ligt bij de kontschuddende 1-Reeks M Coupé. Wat het resultaat is van de kleine dragrace, zien jullie hieronder. (Via:AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...