Video: Toyota’s window to the world

Toyota Window to the World
Last van vervelende kinderen op de achterbank? In de toekomst is dat verleden tijd dankzij het Toyota Window to the World. 

Toyota ontwikkelt namelijk in samenwerking met het CIID (Copenhagen Institute of Interaction Design) het Window to the World. Die beide partijen willen ruiten omtoveren tot interactieve instrumenten, die een rit een stuk plezieriger kunnen maken. De ruit kan bijvoorbeeld als tekentafel gebruikt worden, maar ook als informatie-instrument. De ruit krijgt vijf functies: bewegende tekeningen maken, een zoomfunctie, vertalingen, afstanden weergeven en sterrenbeelden weergeven. Hoe alles precies werkt, zie je in onderstaande video. Alleszins zijn we benieuwd naar hoeveel het zal kosten om je kinderen even rustig te houden.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Toyota’s window to the world"

  1. TDB 07-07-2011 om 17:53

    Lijkt me inderdaad vrij kostelijk, wel knap als dat echt zo zou werken…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...