Video: Subaru WRX STI doet TT Mountain Course

Subaru WRX STI Mountain Course
Subaru heeft het ronderecord van de TT Mountain Course op The Isle of Man gebroken. Wat een beelden!

De Subaru WRX STI deed het 37 mijl lange parcours in 19 minuten en 37 seconden, wat een wereldrecord is. De WRX STI moest zich door meer dan 200 bochten wringen. Dat hij dat snel deed, bewijst de gemiddelde snelheid van 115 mijl per uur, zijnde ongeveer 185 km/u. Chauffeur van dienst Higgins, deed de ronde met een standaard WRX STI (naar Amerikaanse normen) met 305 pk. Er werden wel enkele veiligheidsaanpassingen aan de wagen gemaakt, zoals een rolkooi en een systeem dat een eventuele brand moest blussen. Ook de uitlaat werd iets luider gemaakt, om omstaanders te verwittigen. De wagen stond op Pirelli P Zero Trofeo banden.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Subaru WRX STI doet TT Mountain Course"

  1. PJS 24-06-2011 om 12:22

    Sterk!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...