Video: MUGEN CR-Z


Na de eerste foto’s komen nu ook de eerste bewegende beelden van de opgefokte CR-Z.

De Honda CR-Z Mugen zal onthuld worden op het Goodwood Festival of Speed in het Verenigd Koninkrijk volgende maand. In aanloop daarvan lanceert Honda alvast een eerste video van de snelle CR-Z. De CR-Z Mugen werd ontwikkeld door Honda in samenwerking met Euro Mugen met als doel een prestatiegericht hybride model neer te zetten.

De wagen beschikt over een 1.5-liter benzinemotor met supercharger en een IMA hybride systeem, samen goed voor een totaal vermogen van 200 pk en een koppel van 245 Nm. Een sprint van 0-100 km/u neemt 6,6 seconden in beslag. De CR-Z Mugen is een tegemoetkoming aan het publiek van de Civic Type R, die helaas niet meer gebouwd wordt in Europa.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: MUGEN CR-Z"

  1. mrnix 15-06-2011 om 11:25

    Enig idee hoeveel dit prachtig bommetje gaat kosten?

  2. TDB 15-06-2011 om 11:47

    @Mrnix 

    Waarschijnlijk zullen prijzen bekendgemaakt worden tussen 1 en 3 juli, op het Goodwood Festival of Speed. Voorlopig is nog niets officieel meegedeeld.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...