Skoda Fabia RS 2000 in Wörthersee

Skoda Fabia RS2000 Worthersee
Wie veel tuning wil zien, moet nu naar Wörthersee afzakken. Daar staan veel pareltjes, waaronder deze Skoda Fabia RS 2000.

Dit concept werd speciaal voor het salon in Wörthersee ontwikkeld. Het gaan om een vierzitter roadster-versie van de Skoda Fabia, al valt er van het originele model niet veel meer te herkennen. Naast dit model met extreme styling kan je er ook nog de Skoda Fabia RS en de Fabia Monte Carlo bekijken.

Naast deze creatie van Skoda komen de andere leden van de VAG-groep ook met wat moois. Onder meer de Audi A1 Clubsport Quattro is aanwezig, net zoals de Golf GTI Edition 35, het model dat de 35e verjaardag van de Volkswagen Golf GTI moet vieren. Dat het conceptmodel van Skoda niet in productie gaat, hoeven we ongetwijfeld zelfs niet te vermelden. (via WCF)

Lees hier onze rijtest met de Skoda Fabia RS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...