Video: Mercedes SLS AMG Roadster gooit kap eraf

Mercedes SLS AMG Roadster
Ja hoor, de SLS AMG Roaster staat nu ook op tape, kijk snel hoe hij zijn stoffen dak tot een snelheid van 50 km/u opent of sluit!

Gisteren brachten we jullie al alle details en foto’s van de Mercedes SLS AMG Roadster. Net als zijn broertje met vleugeldeuren beschikt hij over een 6.2-liter grote V8 met een vermogen van 571 pk en 650 Nm koppel, gekoppeld aan een zeventraps automaat met dubbele koppeling. De prestaties bleven gelijk, 0 naar 100 km/u duurt 3,8 seconden, de begrensde topsnelheid ligt op 317 km/u. De open SLS weegt maar 40 kilogram meer dan de gesloten versie, best een sterke prestatie. Het dak sluiten en openen duurt 11 seconden, en kan al rijdend tot een snelheid van 50 km/u. Kostprijs van al dit lekkers? Minimaal 195.000 euro.

Lees hier onze rijtest met de Mercedes SLS AMG.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...