Volvo stelt S80 Executive en V70 R-Design voor

Volvo V70 R-Design
Volvo brengt twee topmodellen op de markt voor veeleisende klanten: de Volvo S80 Executive en de Volvo V70 R-Design.

De S80 Executive werd gebouwd met als doel luxe uit te stralen. Dit gebeurt aan de hand van een sober Scandinavisch design in combinatie met behoorlijk wat binnenruimte en degelijke en aangename materialen. Zo is de bovenkant van het instrumentenpaneel bijvoorbeeld in het leder uitgevoerd, net zoals de deurpanelen. Verder vind je nog een analoge klok die centraal in de middenconsole prijkt en hier en daar aluminium afwerking. Om het totaalbeeld te doen kloppen, krijgt de Volvo S80 Executive hier en daar Executive-badges opgespeld. Echte liefhebbers van Zweeds design kunnen een frigo installeren achteraan. Die komt samen met 2 kristallen glazen.

Daar waar de Volvo S80 Executive vooral op mensen die op zoek zijn naar comfort gericht is, is de Volvo V70 R-Design een antwoord op de wensen van sportievelingen. Aan de buitenkant zien we onder meer LED-pinkers in de zijspiegels en unieke 18″ Ixion velgen. Aan de binnenkant vinden we zwart leder, speciale deurmatten en sportieve details. Minder sportief is dan weer dat de 1.6 liter grote DRIVe dieselmotor ook beschikbaar is met een R-Design pakket.

Lees hier onze rijtest met de Volvo S80.
Lees hier onze rijtest met de Volvo XC70.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...