Video: Jay Leno en de wagens uit Fast Five


Enkele wagens uit de nieuwste Fast & The Furious film brachten een bezoekje aan Jay Leno’s Garage.

Fans van de reeks zullen alvast weten dat de nieuwste film, Fast Five, onlangs in première ging. Aangezien de wagens een vrij centrale rol spelen in deze films, zijn ze een nadere kijk wel even waard. Niemand minder dan Jay Leno nam de onderzoekende rol op zich.

In tegenstelling tot vele wagens die in films gebruikt worden, is de C2 Corvette Grand Sport replica een exemplaar dat wel degelijk vooruit raakt. Jay Leno doet zelfs even een burnout met de 500 pk sterke stuntwagen. Naast de Corvette wordt ook een blik geworpen op de ’60 Dodge Charger. Enkele stukjes uit de film zelf dienen als intermezzo.

http://www.youtube.com/watch?v=_HQwnVF9Xc0

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...