Video: Lamborghini Aventador op het platteland

Lamborghini Aventador Countryside
The story continues, na de indrukwekkende doortocht door Rome bereikt de Lamborghini Aventador het platteland.

Lamborghini haalt alles uit de kast om de honger van de fans te stillen, dit is namelijk reeds de derde promovideo van de Aventador, en vermoedelijk volgt binnenkort nog een vierde versie. Bij de doortocht door Rome zagen we de bestuurder namelijk de wagen starten, waarbij de standaard “Strada” instellingen werden gekozen, bij deze tweede video zien we dat de bestuurder kiest voor “Sport”, vermoedelijk vervolledigt Lamborghini deze trilogie dus nog met de “Corsa” modus op het circuit. We mogen daarnaast uiteraard ook de indrukwekkende promovideo niet vergeten die we vorige week op ons bord kregen en zich lijkt af te spelen in een virtuele wereld.

Veel voer dus voor Lamborghini-fans. Zij kunnen alweer smullen van deze LP700-4 die, zoals jullie ondertussen wel weten, over een klinkende V12 beschikt met 700 pk en 690 Nm koppel. Hiermee sprint de Aventador van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden en haalt hij een topsnelheid van 350 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...