Subaru onthult XV Concept

Subaru XV Concept
Subaru heeft het doek van de XV Concept getrokken op het autosalon van Shangai. We zien een crossover in een felgroene kleur.

Dit XV Concept moet een nieuwe generatie van crossovers inluiden bij Subaru. De wagen combineert het gebruiksgemak van een SUV met een stijlvol ontwerp. Het ontwerpconcept waarrond deze wagen gebouwd werd, heet Protren. Dit woord is een samentrekking van Professional Tool en Trendy Design.

Aan de buitenkant vertaalt die visie zich in een voorkant die duidelijk van Subaru afkomstig is, maar wel een stuk moderner is dan traditionele modellen. Aan de zijkant vinden we moderne velgen terug en zien we dat de wagen inderdaad hoog op zijn poten staat, maar net niet voldoende hoog om een SUV te zijn. Net wat Subaru beoogde. De achterkant is helemaal anders dan wat we van Subaru gewend zijn. We zien enkele hexagonale designlijnen hier en daar terugkeren. De kleur Electro Yellowgreen moet de dynamiek van het model in de verf zetten.

Aan de binnenkant vinden we wit leder terug, dat Subaru zelf omschrijft als Silvery White Leader. Centraal vinden we een groot multifunctioneel display terug. Verder zijn er nog drie andere displays terug te vinden, één voor navigatie, één voor het geluid en één voor boordinformatie. Onder de motorkap ligt een 2.0 liter grote boxermotor.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...