Eerste foto: Opel Astra GTC Coupe

Opel Astra GTC
De eerste foto van de Opel Astra GTC, de coupé-versie van de Opel Astra, heeft zijn weg naar het internet gevonden!

Dit model is gebaseerd op het Opel Astra GTC Paris Concept. De eerste beelden lopen volledig in lijn met de verwachtingen die we omtrent deze coupé hadden. De Opel Astra GTC is duidelijk een Opel Astra, maar beschikt over een meer gestroomlijnde zijkant en iets scherpere achterlichten die de wagen een sportieve look geven.

De Opel Astra GTC zal beschikbaar zijn met dezelfde motoren als de motoren waarover de Opel Astra beschikt. De instapmotor aan de benzinezijde levert 100 pk, dieselaars moeten het in het basismodel met 5 pk minder stellen. De meest krachtige variant beschikt over 180 pk. Later zal er naar alle waarschijnlijkheid een OPC-versie van de Opel Astra GTC volgen. Krijgen we 290 pk onder de motorkap? (via CS)

Lees hier onze rijtest met de Opel Astra 1.6 Turbo.
Lees hier onze rijtest met de Opel Astra 1.7 CDTI.
Lees hier onze rijtest met de Opel Astra Sports Tourer.

Opel Astra GTC

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...