Video: Corvette Racing Series Episode 3


Chevrolet toont hoe de eerste race van het ALMS kampioenschap verliep voor de deelnemende Corvette’s.

Vorige week toonden we reeds een video uit de Corvette Racing Series over de krachtbron in de Corvette’s, nu is er een nieuwe aflevering beschikbaar. We lieten ook al weten dat de twee deelnemende Corvette’s in de openingsrace van het American Le Mans Series kampioenschap derde en vierde werden. Deze video toont een samenvatting van die zenuwslopende race in Sebring.

Het circuit van Sebring is een van de oudste circuits in de Verenigde Staten, de eerste race werd er verreden in 1950. Bovendien is het circuit enorm veeleisend voor de wagens. Het circuit is zeer hobbelig en de temperaturen in Sebring zijn vrij hoog. Dat de race 12 uren duurt, maakt alles er niet makkelijker op.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...