Citroen geeft geheimen DS4 prijs

Citroën DS4
Citroën zal in een zesdelige videoreeks alle geheimen van de nieuwe Citroën DS4 blootgeven.

De eerste teaser van deze campagne werd alreeds blootgegeven en is onderaan dit artikel te bekijken. Via de website DS4.Citroën.com kan je elke vrijdag een nieuwe video van dit model bekijken, waarin Citroën verschillende details over de DS4 zal ontbloten. Citroën wil op deze wijze een nieuwe manier ontwikkelen om over auto’s te praten.

De Citroën DS4 is gebaseerd op de Citroën C4, maar is stukken luxueuzer aangekleed en staat iets hoger op zijn poten. Niet alleen aan de buitenkant heeft de DS4 een premium uitstraling, maar ook binnenin is het model goed voorzien van alle mogelijke luxe. Binnenkort zal het model te koop zijn bij de Citroën-dealer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...