Video & Galerij: Aston Martin V8 Vantage S

Aston Martin V8 Vantage S
Aston Martin stelde een tijdje geleden de V8 Vantage S voor. Tijd voor wat meer stilstaande én bewegende beelden!

De V8-motor van de V8 Vantage werd iets scherper gemaakt en vervolgens werden de modellen waar deze nieuwe motor ingelepeld wordt ‘V8 Vantage S’ gedoopt. Het resultaat is een Aston Martin met 430 pk en 490 Nm. 10 pk en 20 Nm meer dan de standaard versie. De ‘S’ staat echter niet alleen voor een scherpere motor, maar ook voor een SportShift II automaat. Die zou sneller schakelen en bijgevolg voor meer rijplezier zorgen.

Verder werd de wagen aan de buitenkant ook wat sportiever gemaakt, hij beschikt onder meer over een spoiler, 19″ velgen en nieuwe bumpers rondom. Aan de binnenkant is de V8 Vantage S zoals we dat gewoon zijn van Aston Martin piekfijn afgewerkt. Geniet van de beelden! Het uitlaatgeluid klinkt alleszins behoorlijk vet.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video & Galerij: Aston Martin V8 Vantage S"

  1. BNNY 11-03-2011 om 16:56

    Dat blauw exemplaar mag mijn richting uit.. Of toch voor de Volante gaan?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...