Geneve 2011: Fiat 500 Coupe Zagato

Fiat 500 Coupe Zagato
Op de stand van Fiat vinden we een aangename verrassing: de Fiat 500 Coupé Zagato.

De Fiat 500 Coupé Zagato is een prototype dat geïnspireerd is door zijn naamgenoot uit de jaren ’50. Het concept is een 2+2-zitter en meet 3,55 meter lang, 1,63 meter breed en 1,49 meter hoog, met een wielbasis van 2,3 meter. Onder de motorkap vinden we een TwinAir motor met 105 pk en 155 Nm, de CO2-uitstoot van het model bedraagt 95 g/km.

De Fiat 500 Coupé Zagato mikt op een jong en dynamisch mannelijk publiek, maar is ook voorzien op de noden van het vrouwelijk publiek. Het conceptmodel dat we hier in Genève zien is uitgevoerd in Pop Yellow, een speciale drielaags verfkleur, die de wagen meer energie geeft. Het conceptmodel staat verder op 17″ dubbelspaaks velgen en krijgt chromen accenten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...