Skoda zal nieuw concept lanceren in Geneve

Skoda Octavia E-Green-Line
Volgens AutoCar zal Skoda op het autosalon van Genève een nieuw concept onthullen dat de toekomstige designtaal van het merk moet tonen.

Skoda gaf wel nog geen details of foto’s vrij van het nieuwe conceptmodel dat het in Genève zal onthullen, maar het concept zou wel de voorbode moeten worden van de modellen die vanaf 2012 op de markt komen. Het conceptmodel zal naast het nieuwe design ook over een nieuwe badge beschikken dat vanaf 2012 op alle Skoda modellen gebruikt zal worden. Het nieuwe logo komt er samen met een modernisering van het design en de lay-out van de Skoda showrooms.

De tradionele gevleugelde pijl zal opgefleurd worden met een spectrum van kleuren om nog meer gedistingeerd en precies te ogen dan voorheen. De nieuwe look en het conceptmodel komen er na de twee recordjaren die het merk heeft gehad. Skoda verkocht vorig jaar 762.600 voertuigen, daarmee deed het merk het 11,5 procent beter dan het vorig recordjaar in 2009. (Via: AutoCar)

Skoda Logo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...