Nieuwe Honda CR-V op weg

Honda CR-V
Hoewel de Honda CR-V crossover nog relatief jong is, heeft de Japanese autobouwer aangekondigd dat een volledige nieuwe versie reeds in de herfst gelanceerd zal worden.

De huidige CR-V kreeg reeds een kleine update voor 2010, maar het lijkt erop dat Honda de typische opsmukbeurt in het midden van de cyclus zal overslaan in het voordeel van een compleet nieuw design. Het segment van de compacte crossovers is over de laatste jaren steeds competitiever geworden, welke de reden zou kunnen zijn voor Honda’s beslissing.

Andere details werden niet vrijgegeven, maar hoogstwaarschijnlijk krijgt de CR-V ook een nieuwe aandrijflijn. De huidige CR-V maakt gebruik van een vijftraps automatische transmissie, terwijl de meeste concurrenten overgestapt zijn naar zes versnellingen. Het resultaat is dat de CR-V’s verbruikscijfers niet langer tot de betere in zijn klasse behoren. Tijd voor Honda om daar verandering in te brengen. (Via: LeftLane)

Honda CR-V

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...