Reminder: Top Gear SE16 Aflevering 2

Top Gear Seizoen 16
Vanavond is het tijd voor aflevering twee van het nieuwe Top Gear seizoen.

Het nieuwste Top Gear seizoen startte vorige week met een nogal matige aflevering. Vanavond zijn de drie petrolheads terug, hopelijk met iets meer pit. In aflevering 2 zullen Jeremy, Richard en James het opnemen tegen hun Australische Top Gear collega’s in verscheidene uitdagingen. Zowel rally, drifting als een Australische versie van het dubbeldekker racen staan op het programma.

Verder test Jeremy de extreme Ferrari 599 GTO op het circuit en neemt zoals gewoonlijk een bekendheid plaats in de Kia Cee’d. Aflevering 2 van seizoen 16 wordt vanavond uitgezonden omstreeks 21.00u Belgische tijd, zowel op BBC 2 als BBC HD.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Reminder: Top Gear SE16 Aflevering 2"

  1. PJS 30-01-2011 om 22:04

    Alweer een vrij matige aflevering als je het mij vraagt..

  2. Mrnix 30-01-2011 om 22:11

    Volledig mee accoord

Reageer

Reactie aan het plaatsen...