Teaser 4: Pagani Huayra

Pagani C9
Net nadat Ferrari een video van de nieuwe FF het web opstuurde, volgde Pagani met een vierde teaser van de Huayra.

In de vierde teaser krijgen we Horacio Pagani zelf aan het woord, die de naam Huayra expliciet uitspreekt. Hiermee bevestigt hij min of meer de geruchten over de naam voor de nieuwe Pagani sportwagen. Zijn volledige verhaal gedurende de teaser luidt als volgt:

We wanted to give shape to the wind
An energy, subtle, elegant, yet strong and persistent
In seven years we have carved our latest sculpture
We are Pagani Automobili
Huayra is our wind

Nu rest ons slechts één teaser meer in de reeks van vijf, die volgende week verwacht wordt. In die laatste video zullen we hoogstwaarschijnlijk alles te weten komen. Het Britse CarsUK toonde bovendien reeds de eerste foto van de Huayra, na het lichten van een embargo. De wagen zelf zal voor het eerst publiekelijk verschijnen op het autosalon van Genève begin maart.

Pagani Huayra

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...