Volvo S60 en V60 R-Design

Volvo S60 V60 R-Design
Volvo lanceert het R-Design pakket voor de Volvo S60 en de Volvo V60. Nu worden ze pas echt Naughty…

De Volvo S60 en V60 krijgen met het R-Design pakket heel wat optische aanpassingen, maar ook het chassis werd herbekeken zodat er sportievere prestaties mee neergezet kunnen worden. Het R-Design pakket moet vooral jonge klanten weten te veroveren. Ongeveer 10% van alle kopers van een S60/V60 zal ook wellicht het R-Design pakket kopen.

We zien dat de wagen een nieuwe voorkant heeft gekregen. De grille werd in het piano black uitgevoerd. Naargelang de kleur die je kiest, zullen verschillende details aan de buitenkant in diezelfde buitenkleur afgewerkt worden. Verder zien we ook hier en daar matte verf. Om het geheel af te maken, beschikt de S60/V60 R-Design over twee uitlaatpijpen en 18″ velgen. De kleur die we op de foto zien, heet Passion Red, maar de R-Design pakketen zijn verkrijgbaar met nog 7 andere kleuren.

Aan de binnenkant vinden we sportzetels terug met nieuwe kussens. Die moeten zich rond de vorm van de bestuurder en passagiers vormen, zodat hij/zij een excellente ondersteuning ervaart. Verder vinden we ook een speciaal stuur, een sportieve versnellingsbak, sportpedalen en vloermatten van R-Design terug.

Vanaf de herfst zullen deze pakketten beschikbaar zijn, ongeveer vandaag dus. De grootste markten worden wellicht het VK, de VS en Centraal Europa. Zoals eerder al vermeld worden deze modellen vooral door jonge kopers aangekocht, Volvo hoopt dus haar klantenbestand te mogen verjongen dankzij de introductie van het R-Design pakket.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Volvo S60 en V60 R-Design"

  1. Tim 21-09-2010 om 11:49

    Ben echt een fan van deze wagen! Zeker met een R paket rr!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...