Video: Phantom Drophead Coupe Pebble Beach

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Pebble Beach
We zouden het bijna vergeten, maar Rolls-Royce heeft op Pebble Beach een speciale editie van de Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé voorgesteld.

Om de zestigste verjaardag van het Pebble Beach Concours d’Elegance te vieren, bracht Rolls-Royce een bespoke versie van de Phantom Drophead Coupé mee naar het Concours. Het model werd enkele minuten na de voorstelling al meteen verkocht. Het gaat om een versie in een unieke blauwe koetswerkkleur die de naam Stillwater Blue meekreeg. Daarnaast beschikt deze Drophead Coupé over een navy blue softtop dak en een licht crèmekleurig lederen interieur met stiksels die de zestigste verjaardag van het Concours vermelden.

De speciale editie herbergt verder nog een gekoeld kabinet voor champagneflessen en de obligate kristallen champagneglazen, een unieke bagageset en een heuse picnic tafel die uit de koffer klapt. Rolls-Royce wou met deze speciale editie meteen ook de mogelijkheden tonen voor de veeleisende Rolls-Royce klant. Dankzij het bespoke programma kunnen alle persoonlijke wensen van de klant vervuld worden, gaande van unieke koetswerkkleuren, specifieke ledersoorten tot allerlei extra’s zoals een picnic set of een geïntegreerde drankenkast. Alles is mogelijk, zolang je uiteraard over een goed gevulde portemonnee beschikt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...