Lancia Delta “Edizione Vespa”

Lancia Delta Edizione Vespa
Lancia en Vespa bundelen hun krachten in een samenwerking waarbij de klant een Vespa LX 125 krijgt bovenop de aankoop van een Lancia Delta.

Volgens Vespa en Lancia zijn een auto en een tweewieler complementair. De auto om zijn ruimte voor het hele gezin en zijn comfort wanneer het weer tegenvalt, de scooter als alternatief wanneer het verkeer in de knoop zit en voor korte afstanden in de stad. Daarom is er nu de Lancia Delta “Edizione Vespa”, bij aankoop van een “Edizione Vespa” mag je in het Piaggo center een Vespa uitkiezen. Dankzij de samenwerking tussen Lancia en Vespa kan je je nu dus steeds in stijl verplaatsen, of dat nu voor een lange of een korte afstand is.

De Lancia Delta “Edizione Vespa” beschikt over een bijzonder rijke uitrusting: interieur in leder en alcantara, navigatiesysteem, parkeersensoren, regen- en schemersensoren, Blue & Me Bluetooth, een zelfdimmende achteruikijkspiegel, 16″ lichtmetalen velgen, airco met twee zones, cruise control, 7 airbags en alle gebruikelijke veiligheidssystemen gaande van ESP tot Hill Holder. De normale prijs voor een Delta met deze uitrusting bedraagt 24.390 euro. Voor de Lancia Delta “Edizione Vespa” moet je 600 euro meer neertellen, maar voor die 24.990 euro mag je wel naar het Piaggio Center om de Vespa van je dromen te kiezen. Daarmee bespaar je meteen 5.000 euro, een goede reden om je bezoek aan de Lancia showroom niet uit te stellen.

Lancia Delta Edizione Vespa

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...