Video: Mysterieuze BMW M3 op de ring

BMW M3
We hadden eerder al bericht over deze BMW M3 die heimelijk vertoeft op de Nurburgring, maar nu zijn er beelden beschikbaar.

Er is nog steeds niets duidelijk omtrent deze M3. Sommigen hopen dat BMW terug komt op hun beslissing om de CSL te schrappen, anderen denken aan een tuner maar volgens de meerderheid – en dit lijkt ons redelijk aannemelijk – gaat het hier om een GT4 versie. Op de spyvideo zien we dat de M3 zicht uitleeft op het bekendste circuit ter wereld, de Nürburgring. Alle bekende autofabrikanten brengen hun toekomstige wagens eerst even langs dit 22km lang circuit om het eens goed te testen in de 177 bochten die de omloop telt.

Een lichtgewicht versie van de BMW E92 M3 maken ten tijde van economische crisis lijkt nog steeds uitgesloten, BMW gaf eerder al aan dat ze de voorrang gaven aan de X5/X6M. Een tuner zou nog wel kunnen, maar die zou dan fier zijn op zijn creatie en meer logo’s aanbrengen, want gratis reclame is altijd welgekomen. De laatste optie, de raceversie voor de GT4 klasse wordt dan weer ondersteund door de nummerplaat. De M komt van München, en dat is nu net waar het BMW hoofdkwartier huist.

Allemaal speculaties, maar tot wanneer er nieuwe informatie opduikt is het nog steeds gissen geblazen. Of het nu een CSL, een tuninguitvoering of een raceversie is, we kijken er alvast naar uit! (Via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...