Porsche Supercar: hoe het zou kunnen zijn

Porsche_SUpercar
Sinds de Porsche Carrera GT heeft Porsche geen supercar meer gemaakt. Hoe een eventuele opvolger eruit zou kunnen zien, ziet u hier.

We vinden bij deze schetsen van een Iraanse tekenaar niet echt kenmerken terug van Porsche, op de Panamera-achtige koplampen na dan. Voor de rest oogt de wagen bijzonder futuristisch, maar toch niet helemaal ‘Porsche’. Persoonlijk vind ik het design iets té, maar smaken verschillen.

Het moge duidelijk wezen dat dit model er wellicht niet komt en persoonlijk kan ik dat enkel maar toejuichen. Toch moet ik toegeven dat ook ik stiekem hoop op een opvolger van de Porsche Carrera GT, dus deze tekening is alleszins goed voor één ding: de hoop op een nieuwe Porsche Carrera GT. (via GM)

Porsche Supercar

Porsche Supercar

Porsche Supercar

Porsche Supercar

Deel dit bericht:

1 reactie op "Porsche Supercar: hoe het zou kunnen zijn"

  1. Mrnix 17-10-2009 om 10:49

    ik vind de zijkant en de achterkant echt lelijk

Reageer

Reactie aan het plaatsen...