Abarth Powerboat

Abarth_Powerboat
Naast de Grande Punto en de 500 vond Abarth het blijkbaar nodig om ook een Powerboat te maken. Het resultaat: 3 x 350 pk op het water.

Samen met bootbouwer Sacs en designer Christian Grande maakte Abarth deze Powershore Abarth SP. De SP staat voor Sport Prototype. De boot is gebaseerd op de Sacs Strider 12S, maar zoals we dat van Abarth gewoon zijn, is deze boot helemaal niet ‘standaard’.

Daarvoor zorgen onder andere 3 V8-motoren van Yamaha, die speciaal voor deze PowerShore Abarth SP gebouwd werden. De gekende striping die we van Abarth gewoon zijn, is ook terug te vinden op het koetswerk van deze boot. Als je volgende vakantie enkele zotten over het water ziet scheuren, weet je direct al welke boot ze kochten. (via CS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...