Frankfurt ’09: Opel Astra

Opel_Astra_05_ori copy
Opel is recentelijk van eigenaar veranderd, maar het bedrijfsleven gaat verder. The show must go on…

Langverwacht is hij wel, de Opel Astra. We hadden al een video van het interieur, de onthulling van het ingenieuze ingebouwde fietsenrek alsook de spot van een mogelijke Astra OPC. Onze poll wees ook uit dat het design van deze nieuwe generatie veel meer overtuigt dan dat van de vorige.

Persfoto’s zijn natuurlijk altijd zeer leuk, zeer mooi, maar ook zeer optimistisch. In Frankfurt staat hij in vol ornaat te blinken, Opel’s nieuwste. Het interieur gaat volledig mee in de nieuwe stijl, de Insignia is niet veraf. Geniet hieronder mee van deze frisse wind doorheen het Opelgamma en voel je vrij je ongezouten mening te geven over wat Opel’s nieuwe verkoopstopper moet worden.

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Frankfurt 2009 Opel Astra

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...