Video: Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide
Over enkele dagen komt deze vierdeurs supercar eindelijk officieel uit, maar om het wachten nog draaglijker te maken hebben we een rijtest van Carscoop, die in Koeweit de kans kreeg om even een stukje met de wagen mee te rijden.

In deze bijzondere rijtest – met een testmodel! – komen we toch nog interessante feiten te weten. Zo koop je in feite gewoon een DB9, maar met een deur extra. Deze Aston moet niet onderdoen qua performance voor zijn broers. Ze gebruiken allemaal dezelfde 6.0 liter V12-motor met 470 pk en 600Nm, waarmee je volgens mij nooit tekort komt. Ook tof voor de passagiers op de achterbank – waar er trouwens aardig wat plaats is voor de benen – is dat ze wat hoger zitten dan de 1e rij, zodoende hebben ze een goed beeld op de baan.

Op onze eigen GroenLicht rijtest met de nieuwste Aston is het nog even wachten, maar in tussentijd nemen we genoegen met dit filmpje. Zodra er in Frankfurt extra nieuws te melden valt omtrent deze wagen, zullen we ons niet inhouden om dit met jullie te delen, want geef toe, het is een beauty.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...