Video: De nieuwe Ford C-Max


De Ford C-Max werd onlangs voorgesteld en zal zijn debuut beleven op het autosalon van Frankfurt. Een video moet het wachten verzachten.

De nieuwe Ford C-Max is gebaseerd op de Ford Iosis Max Concept die op het autosalon van Genève voorgesteld werd. Het design bouwt verder op de Kinetic design visie van Ford dat ook op de nieuwe Ford Fiesta werd toegepast. We mogen wel zeggen dat de nieuwe C-Max daardoor een stuk dynamischer oogt dan zijn voorganger, alleen de achterkant lijkt niet volledig te kloppen.

Onder de motorkap vinden we het gebruikelijke gamma aan diesel- en benzinemotoren en er komt ook een nieuwe 1.6 liter grote EcoBoost benzinemotor met turbo en directe injectie. Deze EcoBoost motor is zeer zuinig maar zou makkelijk tot 160 pk kunnen leveren. De nieuwe C-Max wordt verder uitgerust met Ford’s nieuwe semi-automatische parkeerhulp en dode hoek detectie. De Europese verkoop van de C-Max start midden 2010.


(via eGM)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...