Nieuwe Trabant richting IAA?

trabant_1
De Trabant, die gedurende jaren de trots van Oost-Duitsland was, zou misschien nieuw leven ingeblazen worden.

En waar kan je die nieuwe Trabant beter voorstellen dan in Frankfurt, economisch centrum van Europa en trots van West-Duitsland? Inderdaad, de nieuwe Trabant zou voorgesteld worden op het autosalon van Frankfurt. Over de wagen zelf kunnen we weliswaar nog niet bijster veel informatie delen.

Wellicht zullen de makers van deze wagen kiezen voor een retro-look, want kijk maar eens wat een succes de Fiat 500 en de MINI oogsten. De makers van deze wagen zijn overigens nog op zoek naar investeerders, die hun plannen concreet kunnen maken. Of de Trabant zal herleven, weten we te melden vanop het autosalon van Frankfurt. (Via: 4wheelsnews)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...